YENİ KAYIT OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında kayıt yaptıran öğrencilerimizin Bilgi Yönetim Sistemi (BYS) de bulunan bilgilerini (Nüfus, İletişim, Adres) kontrol ederek eksik olan bilgileri 17.08.2015 Pazartesi gününe kadar tamamlamaları zorunludur. Enstitü ile öğrenciler arasındaki irtibat sadece Bilgi Yönetim Sistemi (BYS) de bulunan bilgiler üzerinden yapılacağı için bilgilerinizi değişiklik olduğu takdirde güncellemeniz gerekmektedir. Herhangi bir problemde Enstitü ile iletişime geçebilirsiniz.

* Erkek öğrencilerin askerlik tecil işlemlerinin yapılabilmesi için nüfus, iletişim ve adres bilgilerinin tam olması önemlidir.

Bu sayfa Orta Doğu ve İslam Ülkeleri Araştırmaları Enstitüsü tarafından en son 03.08.2015 14:16:51 tarihinde güncellenmiştir.