İkinci bölüm/programda katkı payı alınması hk

Herhangi bir Yükseköğretim bölüm/programında kayıtlı iken ikinci bir bölüm/programa kayıt yaptıran öğrencilerden 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı itibarıyla katkı payı ücreti alınması ile ilgili Yükseköğretim Kurumlarında Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkısı olarak alınacak katkı payları ve öğrenim ücretlerinin tespitine dair Bakanlar Kurulu Kararının 11.Maddesinde "Bir yükseköğretim programına kayıtlı iken ikinci bir yükseköğretim programına (çift ana dal programları hariç olmak üzere) kayıt yaptırılması halinde ikinci yükseköğretim programına ait öğrenci katkı payları, öğrencilerin kendileri tarafından karşılanır."şeklinde ifade edilmiştir.

İlgili karar kapsamında ikinci bölüm/programını Üniversitemizde okuyan öğrencilere kayıtlı oldukları diploma programının katkı payı tutarı BYS (Bilgi Yönetim Sistemi) de işlenmiştir. İlgili hesaplar, ödemelerin yapılabilmesi için 31.12.2015 tarihine kadar açık olacaktır. Öğrenciler, bu tarihe kadar Yapıkredi Bankası Şubelerinden ve Göztepe Yerleşkesinde bulunan 'Mobil Banka Şubesi'nden ödeme yapabileceklerdir.

İkinci bölüm/programda katkı payı ödeyecek öğrenciler için TIKLAYINIZ

Bu sayfa Orta Doğu ve İslam Ülkeleri Araştırmaları Enstitüsü tarafından en son 16.11.2015 10:27:13 tarihinde güncellenmiştir.