"Ders Seçimi ve Seçmeli Dersler Hakkında Önemli:

Kıymetli Öğrencilerimiz

Yönetmelik uyarınca Yüksek Lisans ve Doktora öğrencilerimiz Marmara Üniversitesi bünyesinde açılan YL ve Doktora derslerini seçmeli olarak alabilirler. Bu çerçevede ekteki listede öneri ders listesini sunuyoruz. Tarih, Coğrafya ve Edebiyat bölümlerindeki derslere henüz erişim sağlayamadığımız için ekleyemedik.

Seçmek istediğiniz dersin "İsmi ve Kodunu" belirten bir dilekçe ile Enstitü Yönetim Kuruluna başvuru yapmanız yeterli olacaktır. Bu dilekçe onaylandıktan sonra ders Öğrenci İşleri tarafından havuza eklenecek ve ders seçilebilecektir.

Kayıt işlemlerinde gecikme yaşanmaması için seçmek istediğiniz dersleri ivedilikle bildirmeniz rica olunur

İyi Çalışmalar Dileriz,

Bu sayfa Orta Doğu ve İslam Ülkeleri Araştırmaları Enstitüsü tarafından en son 04.01.2019 13:07:35 tarihinde güncellenmiştir.