2017-2018 Yılı Güz Dönemi Kayıt Yenileme ve Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Ödemeleri

Ders Kayıt İşlemi Akış Şeması için tıklayınız.

Online Ödeme İçin Tıklayınız

2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı ve öncesi kayıtlı olan Doktora ve Tezli Yüksek Lisans öğrencilerinden ders tekrarı yapan veya GANO yükseltmek isteyen öğrenciler  05-18 Eylül 2017 tarihleri arasında harç ücretlerini yatırabilmeleri ve ders kayıtlarının yapılabilmesi için Enstitümüze dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

Not: Ders aşamasındaki öğrencilerden

- Yüksek Lisans öğrencileri mezun olabilmek için "OAE7001 Araştırma Yöntemleri" dersini almalıdır.

- Doktora öğrencileri mezun olabilmek için "OAE8001 Bilimsel Araştırma Yöntemleri" dersini almalıdır.

Katkı Payı/Öğrenim Ücretinin Online Olarak Alınması;

Üniversitemiz 2017-2018 Güz Yarıyılı katkı payı/öğrenim ücreti ödemeleri,  https://harc.marmara.edu.tr/ adresi üzerinden sadece 'Worldcard' özelliği olan kredi kartları ile online olarak yapılabilmektedir.

Kredi kartı ile ödeme yapılabilecek bankalara ait bilgiler aşağıda verilmiştir.

Albaraka Worldcard

Anadolubank Worldcard

TEB Worldcard

Vakıfbank Worldcard

Yapı Kredi Bankası Worldcard

Bu sayfa Orta Doğu ve İslam Ülkeleri Araştırmaları Enstitüsü tarafından en son 25.08.2017 11:24:15 tarihinde güncellenmiştir.