2013-2014 Tezli YL, Tezsiz YL, Doktora ve Lisansüstü Yatay Geçişle Öğrenci Alımı

2013-2014 Tezli YL, Tezsiz YL, Doktora ve Lisansüstü Yatay Geçişle Öğrenci Alım Klavuzu için tıklayınız.

*On-Line Başvuru için TIKLAYINIZ.  (İlk Giriş Ekranını Kullanınız) (On-Line başvurudan sonra 10-14 Haziran 2013 tarihleri arasında Göztepe Yerleşkesi Kapalı Spor Salonuna belgelerinizi teslim ediniz.)

*Yatay Geçiş için on-line başvuru yapılmayarak kayıt günlerinde evrak teslimi yapılacaktır.

*Başvuru Yeri     :  Göztepe Yerleşkesi Kapalı Spor Salonu (web duyurusu üzerinden on-line başvuru yapıldıktan sonra ilgili belgeler başvuru tarihlerinde teslim edilecektir)

*Başvuru tarihleri: Tezli YL ve Doktora 10-14 Haziran 2013

Bu sayfa Orta Doğu ve İslam Ülkeleri Araştırmaları Enstitüsü tarafından en son 10.06.2013 17:05:44 tarihinde güncellenmiştir.